Николај Шулгинов

Сподели со своите пријатели

Пакистан ќе започне со увоз на сурова нафта од Русија во април по завршувањето на преговорите, изјави државниот министер за нафта Мусадик Малик за News International. Loading… „Во март ќе бидат финализирани сите комерцијални услови од договорот со Русија, вклучително и валутата на плаќање, која нема да биде доларот“, речеПрочитај повеќе