моква

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи се појавија видеа по експлозијата, која според првичните информации се случила во оптичко-механичката фабрика Загорска во Сергиево Посад во близина на Москва. Loading… Според извештаите, силината на експлозијата ги уништила прозорците на околните домови. Се прибираат информациите за причините за вонредната состојба и за жртвите. Според првичнитеПрочитај повеќе