Миодраг Капор

Сподели со своите пријатели

Енергетскиот експерт Миодраг Капор денеска изјави дека цените на гасот на европските берзи паднале поради тоа што европските складишта за гас се речиси полни, како и поради помалата потрошувачка поради топлото време во Европа. Loading… „Зборуваме за моменталните спот цени на природниот гас, европските складишта за гас во моментов сеПрочитај повеќе