Менкова колиба

Сподели со своите пријатели

Здружението на планинари и заштита на планината „Козјак 2013“ од Куманово утре, организира пошумување на месноста „Менкова Колиба” во склоп на проектот „Планинарска инфраструктура – основа за туризам и здрави навики”. Loading… – Пошумувањето ќе се одвива на веќе подготвен терен, но сепак ќе треба да се понесат основни алатиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Членовите на здружението „За наше Куманово“ денеска организираа еколошка акција за чистење на локацијата Менкова колиба. Loading…     – Водени од мотото „Природата е наш дом, да ја заштитиме”, членовите на здружението „За наше Куманово” денеска организираа еколошка акција на локацијата „Менкова колиба”, информираат од здружението.     ЦелтаПрочитај повеќе