Мартина Спасовска

Сподели со своите пријатели

Во изложбениот салон на центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово вчеравечер беше отворена изложбата на младата авторка Мартина Спасовска, со наслов „Гласна тишина“. Loading… Мартина се заблагодари на публиката и истакна дека е навистина почестена што може да ги изложи своите дела и во својот роден гард Куманово.  Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во четврток со почеток во 20 часот ќе биде отворена изложбата на слики со наслов „Гласна тишина“ – од младата авторка Мартина Спасовска. Loading… Изложбата содржи 13 дела работени во последните две години. Оваа поставка беше презентирана иПрочитај повеќе