Мартин Дидрих

Сподели со своите пријатели

Во малата германска општина Altenplein bei Stralsund, нов градоначалник беше избран по пат на лотарија, бидејќи првите двајца кандидати имаа ист број гласови. Loading… Општинските власти беа принудени да импровизираат, па користеа пластични „киндер“ јајца за да изберат нов градоначалник. За нов градоначалник е избран Мартин Дидрих, независен кандидат, којПрочитај повеќе