Марк Покан

Сподели со своите пријатели

По нападот врз Хутите во Јемен што го извршија Велика Британија и САД, американските демократи го нападнаа претседателот Џо Бајден. Тврдат дека го прекршил Уставот. Loading… Неколку демократи го прекорија американскиот претседател Џо Бајден во четвртокот дека започнал воздушни напади врз Хутите во Јемен без одобрение од Конгресот, тврдејќи декаПрочитај повеќе