Марк Феснеу

Сподели со своите пријатели

Франција работи на тоа да ѝ дозволи на Украина да извезува храна по копнен пат преку Полска и Романија, изјави денеска министерот за земјоделство откако Русија се повлече од клучниот договор за извоз среде војната со Украина. Loading… „Сакаме да видиме, ако не е можно да се премине Црното Море,Прочитај повеќе