Макединија

Сподели со своите пријатели

Премиерот Димитар Ковачевски во рамки на посетата во Абу Даби, оствари средба со Џамал Саиф Ал Џарван, генерален секретар на Меѓународниот совет на инвеститори на Обединетите Арапски Емирати (UAEIIC). Loading… Советот има главна улога за упатување и информирање на компаниите од ОАЕ каде да инвестираат и да го вложат својотПрочитај повеќе