Мајлинда Брегу

Сподели со своите пријатели

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ на маргините на министерскиот ЕУ состанок на земјите учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ), оствари средба со генералната секретарка на Советот за регионална соработка, Мајлинда Брегу. Loading… На средбата беше разговарано за статусот на регионалните договори воПрочитај повеќе