Љубљана

Сподели со своите пријатели

Снегот и силниот ветер кои предизвикуваат бројни главоболки, особено кај возачите на патиштата, предизвикуваат проблеми и во снабдувањето со електрична енергија на домаќинствата. Loading… Како што јавува N1 Словенија, голем дел од Словенија вечерва е зафатен од обилни снежни врнежи кои на повеќе места предизвикуваат проблеми во сообраќајот, а воПрочитај повеќе