Лидл

Сподели со своите пријатели

Ланецот маркети „Лидл“ веќе има идентификувано потенцијална локација за својот логистички центар, на земјиште кое е околу 200.000 м2 и се наоѓа во Општина Куманово. Loading… Како што информираат денеска од Владата, инвестицијата само во логистичкиот центар е околу 80 милиони евра и вклучува намера да се обезбедат повеќе одПрочитај повеќе