Кумановски акцијаши

Сподели со своите пријатели

Реката Којнарка од денеска се чисти од градежниот шут и смет кои несовесните граѓани редовно ги фрлаат. Општина Куманово, јавните претпријатија, полицијата и невладините организации, сите се вклучени во чистењето на реката со цел градот да стане подобро место за живеење. Паралелно со акцијата за чистење ќе се спроведе иПрочитај повеќе