Крива река

Сподели со своите пријатели

Продолжува расчистувањето на речните корита во кумановско, соопштија денеска надлежните од општината. Коритото на Кумановка делумно беше исчистено изминатиов период, по што дел од граѓаните кои живеат во населбите долж течението на реката, повторно фрлаа смет во реката. Loading… Општина Куманово во средината на овој месец склучи договор со компанијаПрочитај повеќе