крадец

Сподели со своите пријатели

Криминалот не се исплати, а во тоа се уверил крадец од Манчестер кој сотанал заклучен во дуќанот кој сакал да го ограби. Работник во дуќанот „Рајалс Тавернс“ го забележал крадецот, па ги заклучил вратата, а тој потрчал по скалите на катот во намера да пронајде излез. Муштерија и двајца продавачи:Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Ланкастер, САД успеала да идентификува осомничен за кражба благодарение на најлошиот фото-робот. Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео) Loading… Скицата била толку лоша и аматерски направена, што изгледала како детски цртеж, отколку како опис на осомничен. Крадец остана без гаќи во обид да украде автомобил, ноПрочитај повеќе