командоси

Сподели со своите пријатели

Свештенството на руската православна црква во следниот период ќе мора да мине низ многу необичен вид на обука. „СТАТУС 6“ – Оружјето на Путин за крајот на светот (фото) Loading… Свештенциите, поповите и другите црковни лица ќе мора да научат како да управуваат со тенкови, други воени возила и компјутерскаПрочитај повеќе