Колорадо

Сподели со своите пријатели

Американецот Џејмс Рајнерсон (38) мислел дека конечно му се насмевнала среќата, кога неодамна бил пуштен дома од затворот во Колорадо, каде го чекал судењето поради закани, насилно однесување и кривични пријави. Сепак, се испоставило дека е пуштен по грешка и неговата сопруга го вратила во затворот само два часа откакоПрочитај повеќе