Клокси

Сподели со своите пријатели

Трите децении од постоењето покажуваат дека ”Клокси” доследно ги задоволува потребите на купувачите. Loading… Клокси нуди часовници, накит и очила за различните вкусови, возрасти и врши секаков вид на поправки. Новоотворениот продажен салон со локација кај скопските дуќани подарува два Esprit часовници (машки и женски) во чест на едногодишното постоење. ЗаПрочитај повеќе