клептофашизам

Сподели со своите пријатели

Убедливата победа на Владимир Путин на лажните избори во Русија ги натера про-Кремљ идеолозите да брзаат да го објаснат исходот. Loading… Решиле да бараат „величина“, вели Ксенија Кирилова, руска новинарка која се занимава со руското општество, менталитет, пропаганда и надворешна политика, во напис за Центарот за европски анализи. Константин Калачев,Прочитај повеќе