Кендимен

Сподели со своите пријатели

Со текот на годините, Траверс Бејнон стана попознат како Кендимен, а овој Австралиец стана пример за дел од мажите кои сонуваат да живеат како него. Loading… Покрај тоа што е поранешен американски фудбалер и модел, тој е директор на Freechoice Tobacco, која му ја оставија неговите родители и ултимативниот австралискиПрочитај повеќе