казино

Сподели со своите пријатели

Балвиндер Самби кому е забранет влезот во неколку казина откако освоил десетици илјади евра, го открива системот како да го победите рулетот. Вечниот добитник во казината одлучил да го открие системот со која игра уште од 2006. година. Тој секогаш игра на осум броеби – 8, 9, 11 и 12Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Вчера (06.02) околу 14,00 часот од страна на едно лице со закана со пиштол извршено е разбојништво во експозитура на банка „Шпаркасе“ на улица „Јанко Михајлоски“ во Кичево. Како што информираат од Министерството за внатрешни работи, од страна на полициски службеници е излезено на терен и по преземени мерки заПрочитај повеќе