Јарослава Барбиери

Сподели со своите пријатели

Денеска се навршуваат шест месеци откако руските војници ја преминаа границата со Украина. Loading… Половина година од почетокот на војната се совпаѓа со Денот на независноста на Украина. Во нормални околности, граѓаните би прославувале 31 година од независноста од поранешниот Советски Сојуз. Но, наместо тоа, во Киев и Харков бешеПрочитај повеќе