јадења

Сподели со своите пријатели

Намалувањето на мастите во исхраната дава повеќе резултати при слабеење од ограничувањето на јагленохидратите. Ова го покажува истражувањето на лекари од Американските институти за здравство, цитирано од страна на БиБиСи. Според научниците диетите, кај кои се ограничува внесувањето на јаглехидрати или масти се ефикасни, но подобри резултати се забележуваат кајПрочитај повеќе