инфалција

white and red flag on pole

Сподели со своите пријатели

Годишната стапка на инфлација во Данска се зголеми во мај од 0,8 отсто во април на 2,2 отсто, објави денеска данскиот институт за статистика (ДСТ). Loading… Инфлацијата во Данска сега е највисока во последните девет месеци. Цените на транспортот во Данска во мај се зголемени за 1,8 отсто на годишноПрочитај повеќе