импланти

Сподели со своите пријатели

Целосно парализиран маж, кој со месеци не можел да комуницира откако ја изгубил способноста да ги движи очите, користел мозочен имплант и побарал пиво од своите старатели. Човекот сакал и „гласно“ да го слуша бендот Tool, побарал од мајка си масажа на главата и нарачал кари – сето тоа соПрочитај повеќе