Игор Тверитин

Сподели со своите пријатели

Прво, сите руски пилоти мислеле дека тоа е измама. Но, сепак се договориле, особено откако пристигнале првите уплати. Loading… Минатото лето, група украински доброволци, кои тесно соработувале со разузнавачката служба на нивната земја, наводно дошле блиску до убедување на тројца руски воздухопловци вклучени во бомбардирањето на Украина да пребегаат соПрочитај повеќе