Игор Артемјев

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин ја утврди функцијата свој прв заменик во Воено-индустриската комисија со која раководи, а на таа позиција го назначи заменик-претседателот на Советот за безбедност на Руската Федерација Дмитриј Медведев. Loading… Според указот на Путин, кој беше објавен денеска, во комисијата наместо протераниот Игор Артемјев се приклучил шефотПрочитај повеќе