ХИВ

Сподели со своите пријатели

Едно лице е регистрирано како новопозитивен случај на ХИВ/СИДА во Куманово во тековната година, соопштија надлежните од епидемиолошката служба од Центарот за јавно здравје. Loading… Лани и полани исто така беше евидентиран по само еден случај. Сите кои имаат ризичен однос, оние кои инјектираат дрога, кои се сомневаат, можат даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Припадниците на украинската армија биле целна група на американските експерименти со ХИВ инфекција, кои се спроведуваат во Украина од 2019 година, според генералот Игор Кирилов, шеф за радијациона, хемиска и биолошка одбрана на руските вооружени сили. Loading… „САД го спроведуваат најконтроверзното истражување од гледна точка на меѓународното право надвор одПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Едно лице е новопозитивен случај на ХИВ/СИДА во Куманово во тековната година, соопштија денеска надлежните од епидемиолошката служба од Центарот за јавно здравје. Лани исто така бил евидентиран еден случај. Loading… – Сите кои имаат ризичен однос, оние кои инјектираат дрога, кои се сомневаат, можат да се тестираат анонимно, доверливоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Италијанец е првиот човек во светот кој е позитивен на мајмунски сипаници, ковид 19 и ХИВ во исто време. Loading… 36-годишен пациент дошол на лекар откако по враќањето од петдневното патување во Шпанија, каде имал незаштитен секс со мажи, добил висока температура, болки во грлото и главата, како и воспалениеПрочитај повеќе