Хироказу Танака

Сподели со своите пријатели

Никогаш не е лесно да ги запомните имињата на сите луѓе што ќе ги сретнете на забава, освен во Токио, каде што 178 гости биле именувани Хироказу Танака, соборувајќи го претходниот рекорд што го држеа 164 жени со исто име и презиме – Марта Стјуарт. Loading… На собирот имало ХироказуПрочитај повеќе