Горан Боев

Сподели со своите пријатели

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово утре со почеток во 13 часот ќе се отвори зложбата на дела од 30 –та „Лесновска ликовна колонија 2022“. Loading… Далечната 1992 година започнува  приказната наречена ,,Лесновска ликовна колонија“. Од тогаш па се до денес Ликовната колонија прерасна во голема културна манифестација,Прочитај повеќе