Gmail

black iphone 5 with black case

Сподели со своите пријатели

На почетокот на оваа година, Google објави нова политика за неактивни сметки која наскоро ќе стапи на сила, а како дел од тие нови правила, компанијата ќе започне да брише одредени профили. Loading… Како причина за бришењето се наведува безбедноста, а Google уште еднаш испрати предупредување до сите корисници наПрочитај повеќе

black iphone 5 with black case

Сподели со своите пријатели

Gmail ја објави фазата на тестирање на функцијата која на корисниците им дава можност да испраќаат реакции на е-пошта како одговор. Loading… Функцијата има за цел да внесе интеракции со е-пошта со допир на неформалност и ангажман, отсликувајќи го начинот на кој емотикони се користат во текстуалните пораки и коментаритеПрочитај повеќе