Глеб Каракулов

Сподели со своите пријатели

Британскиот весник Тајмс објави дека рускиот претседател Владимир Путин страда од параноичен страв од лична безбедност и живее изолиран од светот, додека неговото знаење за реалноста е во голема мера искривено. Loading… Во својот извештај, британскиот весник го цитира Глеб Каракулов, капетан на руската Федерална гарда (ФСО), кој побегнал одПрочитај повеќе