Георг Кангер

Сподели со своите пријатели

Економските санкции на ЕУ против Русија наскоро ќе бидат предмет на суд, најави виенскиот адвокат Георг Кангер, кој вели дека тие се спротивни на меѓународното право. Loading… Кангер застапува голем број клиенти кои поднеле тужби против санкциите. Тој рече дека се работи за 50 тужби до Европскиот суд. Кангер посочуваПрочитај повеќе