генетика

Сподели со своите пријатели

Научниците тврдат дека би можеле да создадат жив диносаурус и тоа за само пет до 10 години, инспирирани со генетските инстражувања на палеонтологот др. Алан Грант протагонист од филмовите „Парк од времето на Јура“. Др. Џек Хорнер, кој работел како консултант на сите етири филма од серијалот, верува дека одговорот наПрочитај повеќе