Генадиј Гатилов

Сподели со своите пријатели

Москва во моментов не гледа можност за дипломатско решение на војната во Украина и очекува долг конфликт, изјави постојаниот претставник на Русија во ОН во Женева Генадиј Гатилов за британскиот весник Financial Times. Loading… „Сега не гледам можност за дипломатски контакти. И колку подолго трае конфликтот, толку потешко ќе бидеПрочитај повеќе