Г20

Сподели со своите пријатели

Високи функционери од Велика Британија, Соединетите Американски Држави и Канада го напуштија состанокот на Групата 20 во средата поради присуството на руски претставник, откривајќи длабоки поделби во блокот на големите економии и многумина осудувајќи ја војната на Москва во Украина. Loading… Индонезискиот министер за финансии Шри Мулјани Индравати, кој претседавашеПрочитај повеќе