Франс Тимерманс

Сподели со своите пријатели

Европската унија предупреди дека е подготвена да ги напушти преговорите за климата доколку не биде постигнат договор, но рече дека сепак верува дека може да се постигне договор денеска меѓу преговарачите на самитот COP27 во Египет. Loading… „Мораме да одиме напред, а не назад, и сите министри се подготвени даПрочитај повеќе