феномен

Сподели со своите пријатели

Огромен облак кој наликува на бранови крстарел над небото во една американска држава минатата недела. Само за храбри и богати – вечерајте додека висите меѓу облаци (фото+видео) Loading… Прв пат по долго време нешто слично на цунами се нарекува „убаво“. Како од филмот на Хичкок: Морничава сцена на небото воПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Овој феномен најчесто го предизвикуваат обилни врнежи, кои ги преплавуваат подземните извори, па дополнителниот притисок ја потиснува водата на површината, со корењата покрај дрвото. Дрвото кое е прикажано на снимката било шупливо, па водата во еден момент започнала да се излева од него. Локалниот жител Емир Хакрамај вели дека овојПрочитај повеќе