Фархан Хак

Сподели со своите пријатели

Обединетите нации сакаат страните во конфликтот во Украина да избегнуваат чекори кои водат кон негова ескалација, изјави заменик портпаролот на генералниот секретар на ОН Фархан Хак. Loading… – Сакаме сите страни да избегнуваат какви било дејствија што би доведоа до понатамошна ескалација на овој конфликт. И ги повикуваме да сеПрочитај повеќе