Евроџекпот

Сподели со своите пријатели

Во извлекувањето на 66-тото коло од играта Евроџекпот беа извлечени броевите 2, 16, 22, 28, 46 – 4, 8 што на играч од Германија му донесе победа од 5+2 во износ од 10.000.000,00 евра. Loading… Истите бројки им донесоа на играчите од Хрватска една победа од 5+1 во износ одПрочитај повеќе