Евроџекпот! Среќникот освоил дури 10 милиони евра

Сподели со своите пријатели

Во извлекувањето на 66-тото коло од играта Евроџекпот беа извлечени броевите 2, 16, 22, 28, 46 – 4, 8 што на играч од Германија му донесе победа од 5+2 во износ од 10.000.000,00 евра.

Loading...

Истите бројки им донесоа на играчите од Хрватска една победа од 5+1 во износ од 200.778,30 евра и две победи од 5+0 во износ од 75.486,40 евра!

Следното извлекување за играта Евроџекпот е во вторник, 22.08.2023 година, а главната награда е 10.000.000,00 евра.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Венецуела мораше да ангажира 11.000 војници за да ослободи затвор од криминалци