Евис Куши

Сподели со своите пријатели

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири во рамките на билатералната седница помеѓу владите на Република Северна Македонија и Република Албанија, потпиша два Меморандума и една Програма за соработка со неговата колешка, министерката за образование и спорт Евис Куши. Loading… Првиот меморандум се однесува за соработка меѓу Министерството за образованиеПрочитај повеќе