Евика Силиња

Сподели со своите пријатели

Балтичките држави и Русија ќе ги дели „железна завеса“, изјави летонската премиерка Евика Силиња. Loading… – Нам ни е јасно дека во иднина ќе се подигне „железна завеса“ меѓу балтичките држави и Русија и Белорусија – рече Силиња, обраќајќи им се на членовите на Атлантскиот совет во Вашингтон. Сепак, тааПрочитај повеќе