Џорџ Буш

Сподели со своите пријатели

Поранешниот претседател на Соединетите Американски Држави, Џорџ Буш, го нарече украинскиот лидер Володимир Зеленски „цврст тип“ кој може да победи во војната против Русија. Loading… Меѓутоа, Буш истакна дека Зеленски тоа може да го направи само додека САД и „слободниот свет“ не стигнат до точка каде што веруваат дека повеќеПрочитај повеќе