Џенаро Гарсија Луна

Сподели со своите пријатели

Во САД започна судењето на Џенаро Гарсија Луна, човекот кој некогаш беше највисок функционер за безбедност во Мексико задолжен за борба против нарко-картелите. Loading… Тој е обвинет дека примил милиони долари мито во замена за помагање на картелот Синалоа да преместува дрога и им помагал на членовите на картелот даПрочитај повеќе