Џек Смит

Сподели со своите пријатели

Џек Смит, новоименуваниот специјален обвинител во истрагата за Трамп, беше главен обвинител на специјалниот суд во Хаг, каде што ги истражуваше воените злосторства извршени за време на војната во Косово. Loading… Пред Хаг, Смит беше потпретседател на судски спор за Hospital Corporation of America, најголемиот невладин давател на здравствена заштитаПрочитај повеќе