Џејмс Хаутс

Сподели со своите пријатели

Американската држава Алабама веќе следната недела би можела да воведе нов начин на извршување на смртната казна наречена азотна хипоксија, објави АП. Loading… Јавниот обвинител Џејмс Хаутс вчера му кажа на државниот обвинител Остин Хафакер Џуниор дека новиот метод најверојатно ќе се користи при егзекуцијата на Алан Јуџин Милер наПрочитај повеќе