Димитар Главчев

Сподели со своите пријатели

На претстојниот самит на НАТО во Вашингтон, Бугарија ќе предложи мировни преговори меѓу Русија и Украина, во кои Софија би можела да биде посредник, изјави претседателот на бугарската преодна влада Димитар Главчев. Loading… „Бидејќи се разговараше вчера на пленарната седница на парламентот, мислам дека треба да предложиме одржување мировни преговориПрочитај повеќе