депилација

Сподели со своите пријатели

Гневни родители поднеле жалба откако воспитувачка во градинка им ги депилирала веѓите на нивните деца, а претходно за тоа не побарала дозвола. Пронашол бомба па ја донел во градинка да се пофали Loading… Гленда Круз не можела да верува кога го земала своето дете од градинката и кога видела декаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Познато е дека жените имаат голема толеранција на болка. Ако можат да издржат депилација, вградување силикони, вадење ребра поради струкот, тогаш се лавици. Е, мажите се поинакви. Депилацијата особено ја избегнуваат. Овој тип решил сепак да ги депилира влакната од својата глава. Отстранувањето на срамните влакна може да биде ризично,Прочитај повеќе