Денис Јанкуловски

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово утревечер со почеток во 19:30 часот ќе се одржи промоција на книгата „Авантурите на Космонаутко“. Loading… Се работи за првото прозно дело од авторот Денис Јанкуловски, познат во јавноста како Космонаутко. Со авторот Јанкуловски за книгата ќе разговара издавачот, Дејан Трајкоски. Јанкуловски гиПрочитај повеќе